Interactieve sales tool voor vastgoed

Interactieve sales tool voor vastgoed

Presenteer intuïtief al je projectinfo en beeldmateriaal op een tablet of tafeldisplay. Smart link building laat je inspelen op interesses van de klant. Een prijsgunstige oplossing waarin je projecten perfect tot hun recht komen en waarmee elke verkoper trots de klant imponeert.

Polygon creëert verhalend beeldmateriaal voor de presentatie van vastgoedprojecten op websites, sociale media en print. Ook bij een voorstelling van een project van persoon tot persoon of in kleine groepen, is het van groot belang om dit beeldmateriaal overzichtelijk te kunnen presenteren. De sales tool laat toe om zowel perspectieven, animatiefilm, augmented reality, verkoopsplannen als informatie over omgeving en project optimaal voor te stellen.

Alle infomateriaal staat op één plaats in de cloud, waardoor men steeds up-to-date is met inhoud en sales. Bij het oproepen kan de documentatie handig gedraaid worden naar de persoon die tegenover de verkoper zit. Door een slimme link building speel je steeds handig in op de interesses en vragen van de klant, zodat je steeds visueel het verhaal kan ondersteunen. Digitale notities en aanduidingen worden per gesprek automatisch bijgehouden.

Eender waar je bent, de krachtige sales tool werkt zonder fout op een Windows tablet, maar draait evengoed op een groot tafelmodel. Een prijsgunstige oplossing waarin je projecten perfect tot hun recht komen en waarmee elke verkoper trots de klant imponeert.

De interactieve sales tool werd ontwikkeld door RooftopMay, in samenwerking met een Frans bedrijf. Neem gerust contact op voor meer info of een demo.