We leven in een 360 graden wereld. We beleven fascinerende events, we komen op boeiende plekken, ervaringen die we graag met vrienden delen. Ook onze blik naar de toekomst zien we het liefst in 360 graden. Bij Polygon 360 bieden we heel wat mogelijkheden aan om dit te realiseren. We hebben technieken die ruimtes, events, personen of objecten in 360 graden kunnen registreren in hoge kwaliteit, maar ook technieken waarmee je toekomstige gebouwen en ruimtes in 360 graden kan beleven. Share 360, anything 360, Polygon 360!

 

 

Virtual Reality (VR)

Virtual Reality beleef je met een VR bril, vaak in combinatie met een smartphone. Dit kan een 360° video zijn van een event, product of exclusieve plek. Maar Polygon 360 kan ook virtuele content aanmaken van een nog te bouwen ontwerp. Dankzij een virtuele wandeling is het dan mogelijk om de toekomst heel realistisch te ervaren. Naast de kwaliteit wordt veel belang gehecht aan gebruiksgemak en deelbaarheid.

bekijk 360 portfolio

Virtual Reality (VR)

Augmented Reality (AR)

Met Augmented Reality combineert Polygon 360 het reële met het virtuele. De gebruiker filmt met zijn mobile device en de AR app tovert een 3D model tevoorschijn. De toepassingen zijn haast onbeperkt. Personen, dieren of figuurtjes  komen tevoorschijn in tijdschriften of boeken, producten zweven boven hun catalogus en nieuwe architectuur kan interactief van rondom bekeken worden.

bekijk 360 portfolio

Augmented Reality (AR)

360° video

Met zijn state-of-the-art camera komt Polygon 360 ter plaatse om unieke events of adembenemende plekken te filmen in 360 graden. Achteraf kan de kijker meegenieten alsof hij er zelf bij was, in het middelpunt van het gebeuren. 360° video's zijn te delen op sociale media, Youtube 360 of Vimeo 360 en kunnen bekeken worden met een VR bril of door eenvoudig met je smartphone rond te kijken of te swipen.

bekijk 360 portfolio

360° video

Full body 3D scanner

De unieke 3D scanner van Polygon 360 maakt uiterst nauwkeurige computermodellen van mensen en dieren. In één klik worden 234 opnames gemaakt. De 3D modellen worden daarna naadloos geïntegreerd in simulaties, animatiefilm, VR en AR.

Zo kan Polygon 360 de gewenste personages heel realistisch in een virtuele omgeving plaatsen, waarbij perspectief en licht volledig kloppen.

bekijk dit fotomodel in 360

Full body 3D scanner

3D scanning erfgoed

Historische gebouwen worden gekenmerkt door door hun onregelmatige vlakken en texturen. Na een dronevlucht van 10 minuten rond een bestaand gebouw, kan Polygon 360 een accuraat computermodel genereren, samen met de gedetailleerde textuur. Deze 3Dmodellen kunnen gebruikt worden in een simulatie, bijvoorbeeld in combinatie met nieuwe gebouwen of omgevingsaanleg.

bekijk deze kerk in 360

3D scanning erfgoed