3D visualisatie

Polygon brengt de toekomst in beeld. In de vorm van gedetailleerde 3D simulaties tonen we hoe stedelijke projecten, architectuur en interieurs er kunnen uitzien. Met state-of-the-art hardware en software, een uitmuntende technische kennis en jarenlange ervaring, maar bovenal met veel fotografisch gevoel en sfeerweergave.

In een interactief proces met opdrachtgever en ontwerper, creëren de 3D artists van Polygon visuals die tot ieders verbeelding spreken.

bekijk portfolio

3D visualisatie

Animatie film

Het begon voor Polygon allemaal met de winnende video van het concertgebouw in Brugge voor Robbrecht en Daem. Sindsdien hebben we tientallen films geproduceerd, zowel voor architectuur wedstrijden als project ontwikkeling. Van een eenvoudige walkthrough animatie tot het gebruik van greenkey, camera matching en 4K dronevideo, we passen de gewenste technieken toe en werken af tot een dynamisch en samenhangend resultaat. 

bekijk film portfolio

Animatie film

Polygon 360

Virtual, Augmented en Mixed Reality. 3D scanning en 360° video. Met Polygon 360 zoeken we telkens naar de optimale technologie om gebouwen, ruimtes, producten, schema's of personen virtueel voor te stellen. We hechten een groot belang aan de gebruikers ervaring en de deelbaarheid van het eindresultaat, zodat iedereen met een computer of smart device zal versteld staan. 

Share 360, anything 360, Polygon 360!

meer informatie

Polygon 360

Vastgoed communicatie

Een overzichtelijke eenheid in de verschillende vormen van grafische communicatie zorgt voor een krachtige en professionele uitstraling. Door de opmaak van de visuals kennen we als geen ander de krachtlijnen van een project. Onze grafisch ontwerpers laten deze maximaal tot hun recht komen in het ontwerp van brochures en websites.

bezoek voorbeeld website

Vastgoed communicatie

Visuele begeleiding

De afgelopen jaren heeft 3D simulatie zijn waarde bewezen als hét middel bij uitstek om ruimtelijke ontwerpen te beoordelen. Door het bekijken van perspectieven en 360° beelden kan men perfect inschatten hoe een ontwerp er zal uitzien, nog voor de constructie aangevat is.

Polygon integreert zich als ervaren teamspeler en biedt visuele ondersteuning bij het beoordelen van materiaalgebruik, licht en schaduw, doorzicht, ruimtelijkheid, keuze van meubilair... 

Visuele begeleiding

Groenbeleving

Een sfeervolle en gedetailleerde weergave van de groenaanleg is vaak bepalend in het slagen van een 3D visual.

Doorheen de jaren is groenweergave ons stokpaardje geworden. We hebben oog voor detail, diepte, compositie en kleurpallet van de omgevingsaanleg.

bekijk groen portfolio

Groenbeleving

Wij zijn fotografen

Het ontwerpen en het maken van 3D visuals is fotografie in een virtuele omgeving. Binnen het Polygonteam hebben meerdere mensen een artistieke fotografie opleiding gevolgd. 

We laten simulaties die gegenereerd zijn in een 3D environment naadloos matchen met hires foto's, drone opnames en 360° foto's uit de realiteit.

Wij zijn fotografen

Voor en door architecten

Polygon is opgericht en wordt geleid door architecten. Bijna iedereen in het team heeft een architecturale opleiding achter de rug. 

Een goede communicatie met kennis van zaken is essentieël, samen met een grondig inzicht in het ontwerp en het ontwerpproces. Iedere simulatie heeft een specifiek doel en doelpubliek, die we tijdens het interactieve proces goed voor ogen houden.

Voor en door architecten