State-of-the-art stadsinbreiding in Jette

State-of-the-art stadsinbreiding in Jette

De 3D visuals van Polygon brengen de mix in beeld van historie, hedendaagse architectuur, groenbeleving, lichtrijke woonkwaliteit en ruimtelijkheid.

Aura Estates bouwt residentie Firmin, een ontwerp van ESTE architects en een toonaangevend voorbeeld van stadsinbreiding, herbestemming en nieuwbouw, in het hart van Jette. Met een hoogstaande architectuur wordt het élan van de omgeving nog verder opgewaardeerd en voorziet het project in een ‘state-of-the-art’ woonplek. Een typevoorbeeld van architectuur voor de toekomst, met een knipoog naar het verleden!
Het project bestaat uit woningen en appartementen met zowel 1, 2 als 3 slaapkamers. Ruime terrassen en dito groenpartijen in het binnengebied die zorgen voor extra sfeer, beleving en een rustpunt in de stad.

Residentie Firmin is gelegen langsheen de Firmin Le Charlierlaan, op een boogscheut van het kloppend hart, ‘het Spiegelplein’ in Jette. Het project ligt te midden alle vervoersmodi zoals bus, metro, tram en op wandelafstand ook de treinhalte van Jette.
Niet alleen vlotte verbindingen met het openbaar vervoer, Firmin voorziet ook ruim voldoende parkeerplaatsen voor de eigen wagen en fiets maar vooral… een hoge woonkwaliteit in een rustige buurt, waar alle faciliteiten op wandelafstand bereikbaar zijn, zoals buurtsupermarkten, bakkers, horecazaken, apotheken, scholen…