Een uniek dorpsgevoel in een landelijke omgeving

Een uniek dorpsgevoel in een landelijke omgeving

Met een reeks van tien beelden vat Polygon de aangename sfeer die alom aanwezig is in dit nieuwe project van Unicas.

In het landelijke Tollembeek, deelgemeente van Galmaarden, stelt Unicas “Ballodroom” voor. Dat zijn 18 moderne en comfortabele appartementen met twee of drie slaapkamers.

Het gebouw nestelt zich in de rustige dorpskern van Tollembeek, maar beschikt niettemin over ruime parkeergelegenheid en een oninneembaar zicht op een met volwassen fruitbomen bezaaide boomgaard. 

Unicas brengt met Residentie “Ballodroom” een hommage aan het centrum van de kaatssport, dat Tollembeek ooit was.  Op het gezellige dorpsplein vind je hieraan nog de herinnering met het standbeeld “de kaatser”. 

Maar wonen in “Ballodroom” betekent zich richten naar de toekomst. De moderne architectuur met haar strakke belijning wordt door een aantal accenten aan ramen en gevels toch als speels ervaren. De kwaliteit van de gekozen gevelmaterialen is van het zelfde niveau als de materialen die werden gekozen voor de afwerking van de appartementen. Kwaliteit en duurzaamheid is de rode draad die doorheen “Ballodroom” loopt. Bovendien beschikt elk appartement over een set zonnepanelen, die mee helpen de energiefactuur aangenaam laag te houden.