Polygon 3D Challenge 2022

Polygon 3D Challenge 2022

De Polygon 3D challenge is terug! Met als thema 'ochtend' is het opnieuw aan de 3D artists om de jury te overtuigen van hun creatief kunnen. De prijzenpot is gevuld met aantrekkelijke prijzen en deelname is volledig gratis. Alle info is hier te vinden.

Zopas werd de derde editie van de Polygon 3D Challenge gelanceerd. De ingrediënten zijn dezelfde als bij de sucessvolle voorbije edities: gratis deelname, veel vrijheid bij de invulling van het thema en een kans op mooie prijzen. Ook zullen de 10 winnaars opnieuw worden uitgenodigd op het kantoor van Polygon om zichzelf te laten vereeuwigen in een 3Dscan en het glas te heffen met het Polygonteam tijdens het 'scan & meet event'.

Het thema dit jaar is 'ochtend'. Interpretatie kan variëren van een nevelige weide tot een ontbijtscène met rokende koffie, de deelnemers worden aangespoord zo creatief mogelijk aan de slag te gaan. De nadruk ligt op het artistieke aspect, op sfeer, beleving, verhaal en op de fotografische kwaliteiten.

Inschrijven dient te gebeuren tegen 17 april 2022 en alle inzendingen moeten binnen zijn op 29 mei 2022. In de prijzenpot zitten, naast de 3Dscans, een CANON EOS M50 Mark II systeemcamera + 15-45 mm IS STM lens + 55-200 STM lens, een mooie geldprijs en een persoonlijke reviewsessie van Mentormentor. Get creative!

Inschrijven en de volledige uitleg nalezen kan hier.