Polygon maakt 360° video's voor Ferrari

Polygon maakt 360° video's voor Ferrari

Wat hebben een testrit met de nieuwe Ferrari GTC4Lusso, een ontmoeting met Ferrari's Head Test-Driver Raffaele De Simone en een trip naar Zweeds Lapland met elkaar gemeen? Exclusiviteit! Dit meemaken is voor weinigen weggelegd, maar dankzij Polygon 360 beleef je 'the next best thing'.

Doorheen een besneeuwd lanschap cruisen in een Ferrari GTC4Lusso, aan de zijde van Raffaele De Simone. Met een VR bril voelt dit heel realistisch aan, dankzij de vrijheid om volledig rondom je te kunnen kijken naar de 360 film.

Bovendien is deze beleving uiterst toegankelijk en eenvoudig. De film staat online op Vimeo 360 en is af te spelen met elke smartphone, voor het beste resultaat in combinatie met een VR bril (Samsung Gear VR, Google Cardboard...)

Deze technologie is inzetbaar voor heel wat belevingen, en het hoeft niet altijd even spectaculair te zijn als met een Ferrari in Lapland te rijden. Als een evenement gefilmd wordt met onze 360 camera, kan dit achteraf opnieuw worden beleefd alsof je opnieuw in het middelpunt van het gebeuren staat.

beleef de Ferrari 360° video

Polygon 360 portfolio