Polygon 3D Challenge 2018

Polygon 3D Challenge 2018

Net zoals vorig jaar is opnieuw de 3D Challenge gelanceerd. Creatieve 3D artists met fotografische feeling kunnen een gooi doen naar de prijzenpot van ruim €2.500,- Dit jaar duiken we de wereld in van fotograaf Jan Pypers, die tevens in de jury zal zetelen. Deelname is gratis, alle info is hier te vinden.

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven. De Polygon 3D Challenge 2018 is eind augustus gelandeerd en biedt deelnemers de kans om het beste van zichtzelf te geven in één sterk beeld. Architecturaal onderwerp is volledig vrij te kiezen maar moet worden getoond in de sfeervolle stijl van fotograaf Jan Pypers. Dit haalt waarschijnlijk heel wat 3D artists uit hun comfort zone, maar enkel op deze manier kunnen grenzen verlegd worden. Technische ervaring is uiteraard nodig maar de jury zal toch vooral letten op sfeerbeleving en fotografische kwaliteiten.

Inschrijven kan tot en met 14 oktober 2018. Daarna hebben de deelnemers nog de tijd tot en met 25 november 2018 om het beeld te maken en te sturen naar Polygon.

De prijzenpot bedraagt ruim €2.500,- en bevat onder meer een geldprijs van €1.000,- een Olympus OM-D E-M10 Mark II Zwart met 12-50mm objectief en 3Dscans van de deelnemers zelf.

Inschrijven en de volledige uitleg nalezen kan hier.