Lancering van de Polygon 3D Challenge!

Lancering van de Polygon 3D Challenge!

In het najaar van 2017 kunnen alle creatievelingen met wat kennis van 3D en een fotografische feeling, deelnemen aan de Polygon 3D Challenge. Er is voor ruim €2.500,- aan prijzen te winnen! Het architecturaal onderwerp is vrij te kiezen. Deelname is gratis, alle info is hier te vinden.

Eind augustus werd de Polygon 3D Challenge 2017 gelanceerd. Iedereen kan deelnemen en deelname is volledig gratis. Het is de bedoeling om de jury te overtuigen met één sfeervol beeld. De jury bestaat uit de gerenomeerde architect Lieven Achtergael, een fotografe van Mentormentor ( architectuurfotografie in De Standaard ) en Stijn Stragier van Polygon. Deze jury zal voornamelijk letten op de sfeer en de fotografische kwaliteiten van het beeld.

Inschrijven kan tot en met 15 oktober 2017. Daarna hebben de deelnemers nog de tijd tot en met 3 december 2017 om het beeld te maken en te sturen naar Polygon.

De prijzenpot bedraagt ruim €2.500,- en bevat onder meer een geldprijs van €1.000,- een Nikon D3400 spiegelreflexcamera met 18-85 VR lens en 3Dscans van de deelnemers zelf.

Inschrijven en de volledige uitleg nalezen kan hier.